IRODA

Irodánk története a 90-es évek elejéig nyúlik vissza, akkor még A4 Studio néven kezdtünk el önállóan dolgozni a magyar piacon. Cégünket jelenlegi formájában 1998-ban alapítottuk, ügyvezetőink Gondos Attila és Gondos Csaba, mindketten építészmérnökök.

A partnereink által elvárt pontos és megbízható munka záloga a családi vállalkozásként működtetett cégstruktúra. Az irodánk működése során megtervezett 250.000 m2 épület bizonyítja azt a megrendelői bizalmat, amit szeretnénk a jövőben is megőrizni és tovább erősíteni.

Az iroda tevékenységi köre az építészeti tervezés, elsősorban a magánszférából érkező megbízók igényeit szeretnénk minél magasabb színvonalon kielégíteni. Fő profilunk a lakóház ill. ipari épület tervezés, de foglalkozunk szállodák, kereskedelmi célú épületek, irodaházak, sőt családi házak tervezésével, valamint belsőépítészettel is. A nagyobb beruházások esetén általában generáltevezőként veszünk részt az épület megvalósításában, ilyenkor tapasztalt, évek óta együttműködő társtervezői csapat munkájára támaszkodhatunk. Megbízóink között hazai és külföldi beruházók, esetenként állami szervek egyaránt megtalálhatók.

Munkánkat folyamatosan fejlesztett számítógépek és kiváló szoftverek segítik, ennek köszönhetően egyrészt nagyon hatékonyan, rövid határidőkkel tudunk dolgozni, másrészt tetszetős, magas színvonalú prezentációs anyagokat készíthetünk, 3D ill. multimédiás technikákkal.

Célunk a magánbefektetők által megkövetelt maximális gazdaságosság megvalósítása mellett igényes, szép és használóinak örömet szerző házak létrehozása.